O pekari

Pekare "Poema" prisutne su na tržištu od 2001. godine, a naše delovanje rezultat je porodične tradicije koju je započeo i razvio g. Srećko Minjović.

Od samog početka, naša ponuda se širila u skladu s potrebama potrošača, uz pratnju modernih tehnologija i podršku kvalifikovanih radnika. Danas je "Poema” izrasla u savremeno organizovan proizvodno-prerađivački sistem koji udovoljavaju svim zahtevima i potrebama tržišta.

Izuzetnu pažnju pridajemo izboru sirovina, inovaciji tehnoloških postupaka pri izradi proizvoda, ali i besprekornom održavanju sredstava za rad koja prolaze zahtevne kriterijume zdravstvene ispravnosti pri proizvodnji.

Pekara „Poema” poseduje dve proizvodno-prodajne lokacije u kojima je zaposleno oko 20 stalno zaposlenih saradnika i to: pekara, poslastičara, dostavljača, trgovaca, tehnologa itd.

U ponudi imamo preko 20 vrsta hleba, 60 vrsta peciva, 40-tak vrsta kolača i torti i konstantno se prilagođavamo željama kupaca kako bi na taj način ulepšali njihovu svakodnevnicu i posebne trenutke.

Vrlo važan deo našeg poslovanja je i takozvani „zdravi FIT asortiman”, u kojem vodimo brigu o proizvodnji zdravih, bioloških namirnica – kako hleba i peciva, tako i kolača i poslastica koji ne sadrže teške i masne sastojke kao i nepotrebne aditive.