Naša ponuda

Hleb i peciva

Za „Poemu” je proizvodnja hleba i peciva jednaka umetnosti. Kroz godine rada naučili smo kako da naša ponuda bude primerenog kontinuiteta i savršenog ukusa. Slušajući potrebe tržišta, asortiman smo proširili na više od osamdeset vrsta hleba i peciva, pa tako kod nas možete naći gotovo sve vrste hleba i peciva koje poželite: bele, tamne, ražane, sa semenkama, kukuruzne,  trajne crne hlebove…

Torte i kremasti kolači

Fini kremasti kolači popularnih receptura, poput ruskih kapa, švalcvard torte, ledenih-kocki... i drugih opšte poznatih vrsta kolača koji već dugi niz godina ne gube na popularnosti, sastavni su deo naše ponude. Za ove kremaste vrste kolača iz ponude, nužna je kontinuiranost i svežina pravljenja i serviranja, a to je u „Poemi” uvek zagarantovano. Lakoća krema i savršenstvo ukusa osnovne su odlike naših proizvoda.

Mešani sitni kremasti kolači

Mešani sitni kremasti kolači ”Poema„ prava su rapsodija ukusa, oblika i boja, ukras svakog stola i zadovoljstvo svakog obroka. Nudimo preko četrdeset različitih vrsta, za sve ukuse, uzraste i potrebe. Svakodnevno su u ponudi i nije potrebna prethodna narudžbina da bi vaša trpeza zablistala punim sjajem.

Osim toga, u našim objektima možete pronaći i širok asortiman vešto i uvek sveže napravljenih:

  • Pita i Bureka
  • Pica i sendviča
  • Kao i lisnatih i danskih peciva

Pogledajte galeriju naših proizvoda